Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Politică Administrație

Tinerii liberali din Alba – invitați la Gala Europa

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

În data de 11 decembrie a.c., va avea loc la București unul dintre cele mai importante evenimente realizate în acest an în România de către Fundația Konrad Adenauer – Gala Europa. Între participanți se vor afla și membri ai Tineretului Național Liberal, iar ca o recunoaștere a activității deosebit de fructuoase pe parcursul anului 2014, TNL Alba a primit invitația de a-și trimite reprezentanți la eveniment.

pnl nouPotrivit lui Adrian Simion, purtător de cuvânt al PNL Alba, “la eveniment vor participa membrii marcanți din conducerea KAS Romania și lideri importanți ai Partidului Național Liberal și se vor prezenta idei de proiecte pro-europene ale tinerilor pentru viitor. Invitat special va fi domnul Burkhard Balz, coordonatorul grupului PPE din Comisia pentru Afaceri Economice și Monetare din Parlamentul European. Domnul Balz va susține un key-note speech pe tema ”Stabilitatea monetară și politicile fiscale transparente – baze ale unei economii europene competitive”. Un alt punct important pe agenda evenimnetului îl va constitui o masă rotundă cu experți în economie și politici publice.

La ediția de anul acesta a Galei, TNL urmează să participe cu un număr de 150 de membri. Gala Europa este o gală a excelenței, care își propune să aducă împreună lideri ai societății civile, experți din diverse domenii de activitate și tineri politicieni din România, pentru a puncta evenimentele socio-politice de referință ale anului. Este, de asemenea o ocazie festivă pentru a oferi recunoaștere publică unor personalități și instituții care au demonstrat de-a lungul timpului că profesionalismul, păstrarea virtuților individuale și demnitatea sunt piloni ai dezvoltării societății românești și repere valorice în parcursul european al României.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Drumul comunal DC 195 Bucerdea Vinoasă, din comuna Ighiu, urmează să fie reabilitat: Licitația de peste 2,5 milioane de lei, lansată pe SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Drumul comunal DC 195 Bucerdea Vinoasă, din comuna Ighiu, urmează să fie reabilitat: Licitația de peste 2,5 milioane de lei, lansată pe SEAP Primăria comunei Ighiu a publicat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, proiectul numit „Reabilitare drum comunal DC 195 Bucerdea Vinoasa, comuna Ighiu, judetul Alba,” prin care se dorește reabilitarea drumului comunal DC […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea