Rămâi conectat

Curier Județean

”Tinerii în Europa de azi: Oportunități și provocări” – eveniment desfășurat în PUB 13 din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia, cu sprijinul Ministerului Tineretului și Sportului, în parteneriat cu UNIVERSITATEA “I DECEMBRIE 1918” ALBA IULIA, reprezentată prin doamna Conf. Univ. Dr. Ionela Gavrilă şi Tinerii in Europa03CENTRUL DE PREVENIRE, EVALUARE ŞI CONSILIERE ANTIDROG AL JUDEŢULUI ALBA, reprezentat prin doamna Dr. Mihaela Sava, şi Guriţă Alina, specialist în prevenire, au organizat joi, 7 mai 2015, începând cu ora 14:30, WORKSHOP – ul „TINERII ÎN EUROPA DE AZI: OPORTUNITĂŢI ŞI PROVOCĂRI”.

S-au discutat aspecte importante privind consumul de droguri în rândul tinerilor şi rezistenţa acestora la această provocare şi despre existenţa proiectelor de tineret care pot fi accesate prin ADR CENTRU, pe aceasta cale dorind să mulţumim doamnei Jorj Monica pentru sprijin. Aproximativ 50 de tineri şi studenţi au asistat de asemenea şi la un spectacol de divertisment a carui protagonişti au fost Bogdan Lazăr, Ricky, Rareş Marcu şi Marius Popa, spectacolul fiind oferit de către Casa de Cultură a Studenţilor.

Evenimentul s – a desfăşurat în Pub 13, cu prilejul Zilei Tineretului, în cadrul Săptămânii Naţionale a Tineretului având ca partener şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea