Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Tineri din Șibot cercetaţi pentru tâlhărie

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

hoti minoriDoi tineri de 15 şi 18 ani, din comuna Şibot, bănuiţi de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie ce a fost reclamată în data de 10.11.2014, au fost reținuți, miercuri, de polițiști.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii din Vințu de Jos, împreună cu poliţiştii Postului de Poliţie Şibot, a rezultat că în data de 10.11.2014, în jurul orei 12.30, în timp ce se aflau pe un câmp de raza localităţii Şibot, cei doi tineri, prin violenţă, i-au luat telefonul mobil unui adolescent în vârstă de 17 ani, din comuna Şibot. Valoarea prejudiciului a fost estimată de victimă la suma de 1.200 de lei. Cu ocazia activităţilor de cercetare efectuate, poliţiştii au reuşit să recupereze telefonul mobil de la o casă de amanet din municipiul Alba Iulia”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

Faţă de cei doi a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore iar unităţii de parchet competente i-a fost formulată propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi prezentarea acestora judecătorului de drepturi şi libertăţi, cu propunere de arestare preventivă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț În seara 1 mai, 23:00, o mașină s-a răsturnat în Alba Iulia, pe strada Constantin Noica. Oamenii legi intervin pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin la un accident rutier de pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea