Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Tineri din Ocna Mureș reținuți de polițiști – Sunt suspectați că au intrat noaptea într-un magazin și au sustras țigări și băuturi în valoare de 6.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Ocna Mureş au identificat, cu operativitate, 3 tineri bănuiţi de furt. Aceştia ar fi pătruns, prin efracţie, într-un magazin şi ar fi sustras băutură şi ţigări. Au fost reţinuţi şi vor fi prezentaţi în faţa procurorilor.

La data de 14 martie 2019, poliţiştii din cadrul Poliţiei Orașului Ocna Mureş i-au identificat şi reţinut pe 3 tineri, cu vârste de 17 şi 18 ani, din Ocna Mureş şi Unirea, care sunt bănuiţi de săvârşirea unei infracțiuni de furt, faptă în legătură cu care poliţia a fost sesizată în dimineaţa zilei de 14 martie 2019.

În sarcina celor 3 tineri s-a reţinut faptul că, în noaptea de 13/14 martie 2019 ar fi pătruns, prin efracție, într-un magazin alimentar din Ocna Mureş şi ar fi sustras ţigări şi băutură în valoare de 6.000 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat integral şi restituit reprezentanţilor societăţii păgubite.

În cursul zilei de azi, 15 marie, cei 3 tineri vor fi prezentaţi în faţa procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea