Rămâi conectat

Curier Județean

Tineri din Mihalț cercetaţi pentru furt calificat – au sustras cartele telefonice, țigări și băuturi dintr-un magazin din localitate

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Blaj i-au identificat pe 4 tineri din comuna Mihalţ ca fiind persoanele bănuite de comiterea a două furturi ce au fost reclamate poliţiei în zile de 19 şi 22 decembrie 2014.

rp_spargator-300x245.jpgÎn urma investigaţiilor efectuate a rezultat că în nopţile de 18/19 şi 21/22 decembrie 2014, M.R.A., de 20 de ani, F.N., de 16 ani, R.C., de 18 ani şi S.C.G., de 19 ani, au pătruns prin efracţie într-un magazin din Mihalţ şi au sustras cartele telefonice, ţigări şi băuturi alcoolice a căror valoare a fost estimată la 4.826 lei.

Faţă de cei 4 tineri a fost întocmit dosar de cercetare penală prin care sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Elevii de la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” Alba Iulia, activități de ecologizare în zona râului Ampoi

Unirea Ziarul

Publicat

în

Elevii de la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” Alba Iulia, activități de ecologizare în zona râului Ampoi Elevii de la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia au continuat seria activităților de ecologizare, de această dată în zona râului Ampoi: ”Activitățile cuprinse în cadrul programului „Săptămâna verde” au continuat cu o activitate de ecologizare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea