// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');
Festivalul Roman Apulum - 2019

Tineri din Cenade, Sebeș și Cugir cercetati pentru furt calificat. Au sustras bunuri dintr-o gospodărie, societate comercială și autoturism

Mai mulți tineri din Cenade, Sebeș și Cugir sunt cercetati pentru furt calificat. Au sustras bunuri dintr-o gospodărie, societate comercială și autoturism.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj au identificat un tânăr de 21 de ani ca persoană bănuită  de comiterea unui furt din incinta unei gospodării din Cenade, județul Alba, faptă sesizată poliţiei în 31.01.2018.

La data de 26 iunie a.c., poliţiştii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj l-au identificat pe un tânăr din București, de 21 de ani, ca persoană bănuită de comiterea unui furt din incinta unei gospodării din Cenade.

Din cercetări a rezultat că, în perioada 01-31.01.2018 tânărul a pătruns  prin escaladarea gardului împrejmuitor în curtea unui imobil  din satul Cenade, jud. Alba, de unde a sustras 10 grinzi de lemn, cu dimensiunile de 5 m lungime  și o ușă a unei anexe gospodărești, prejudiciul cauzat fiind în valoare de aproximativ 2000 lei.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul comiterii infracțiunii de  furt calificat si recuperarea prejudiciului cauzat.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeș  au identificat doi  tineri de 19 si 22 de ani ca persoane bănuite de comiterea unui furt, din incinta unei societăţi comerciale din Sebeș, județul Alba, faptă sesizată poliţiei în cursul lunii iunie a.c.

La data de 26 iunie a.c., poliţiştii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş i-au identificat pe doi  tineri de 19 si 22 de ani ca persoane bănuite de comiterea unui furt din incinta unei societăţi comerciale din Sebeș, județul Alba, faptă sesizată poliţiei în cursul lunii iunie a.c.

Din cercetări a rezultat că, în noaptea de 21/22.06.2018, în jurul orei 02.50, cei doi tineri, prin escaladarea gardului dinspre stradă au pătruns pe terasa unui local din Sebeș, iar de pe tejgheaua barului au sustras un laptop, în valoare de circa 1000 lei.

Prejudiciul a fost recuperat şi predat persoanei vătămate.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul comiterii infracțiunii de  furt calificat.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Cugir  au identificat un  minor de 11 ani din Cugir, ca persoană bănuită de comiterea unui furt, dintr-un autoturism, faptă sesizată poliţiei în cursul lunii iunie a.c

La data de 26 iunie a.c., poliţiştii Compartimentului de Investigații Criminale din cadrul Poliţiei orașului Cugir l-au identificat pe un minor de 11 ani ca persoană bănuită de comiterea unui furt dintr-un autoturism din Cugir, județul Alba, faptă sesizată poliţiei în cursul lunii iunie a.c.

Din cercetări a rezultat că, în ziua de 17.06.2018, minorul, profitând de neatenţia conducătorului auto, a sustras o casa de marcat,  din autoturismul care era parcat în Piața 1 Mai din Cugir.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul comiterii infracțiunii de  furt si recuperarea prejudiciului cauzat.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419