Rămâi conectat

Ştirea zilei

Tineri din Blaj, REȚINUȚI pentru FURT: Au sustras electrocasnice, bijuterii și scule în valoare de 7.300 de lei, dar și 100 de litri de motorină

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Trei tineri din Blaj au fost REȚINUȚI pentru FURT: aceștia au sustras electrocasnice, bijuterii și scule în valoare de 7.300 de lei, dar și 100 de litri de motorină.

Polițiștii din Blaj au reținut 3 tineri care sunt cercetați pentru 3 fapte de furt. Din cercetări a rezultat că ar fi pătruns, prin efracție, în case nelocuite din Crăciunelul de Jos de unde au furat electronice, electrocasnice și bijuterii dar și în curtea unui imobil din Blaj de unde ar fi furat motorină, din rezervoarele unor utilaje parcate. Cei 3 tineri vor fi prezentați în fața magistraților.

 La data de 28 aprilie 2020, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Blaj au identificat și reținut 3 tineri, cu vârste cuprinse între 27 și 30 de ani, toți din Blaj, ca și persoane bănuite de săvârșirea a 3 fapte furt, sesizat poliției în perioada 19 februarie – 22 aprilie 2020.

Se pare că, în noaptea de 18/19 februarie, doi dintre ei, ambii în vârstă de 30 de ani, ar fi pătruns în curtea unui imobil din Blaj și ar fi sustras 100 de litri de motorină, din rezervoarele unor utilaje parcate.

În noaptea de 21/22 aprilie, unul dintre tinerii care a participat la primul furt, împreună cu un altul, în vârstă de 27 de ani, s-ar fi deplasat, cu un autoturism, în localitatea Crăciunelul de Jos unde ar fi pătruns, prin efracție, în două case nelocuite și ar fi sustras aparatură electrică și electrocasnică, bijuterii și scule, în valoare totală de 7.300 de lei.

Cu ocazia activităților de cercetare efectuate de polițiști au reușit să recupereze, în proporție de 75 %, bunurile sustrase.

Cei 3 tineri vor fi prezentați în cursul zilei de azi, 29 aprilie, în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Oameni cu inima mare! Voluntari din Franța și Germania au construit un parc de joacă pentru copiii din Aiud

Unirea Ziarul

Publicat

în

Voluntari din Franța și Germania au construit un parc de joacă pentru copiii din Aiud Timp de o săptămână mai mulți voluntari din Franța, Germania, dar și alte state europene s-au aflat la Aiud, unde au construit un loc de joacă pentru copii. Toate materialele din care s-a realizat parcul de joacă pentru copiii aiudeni […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea