Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Tineretul Liberal Reformator Alba strânge cărți pentru bibliotecile școlare din județ

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

cartiOrganizația de tineret a Partidului Liberal Reformator Alba, prin vocea președintelui Mihai Stere a anunțat demararea unei acțiuni de strângere de cărți, pentru bibliotecile școlare din județ.

”Ne-am gândit să organizăm o campanie de strângere de cărți, pentru bibliotecile școlilor din județ. Există persoane care au citit anumite cărți din biblioteca personală și ar dori să le doneze elevilor care învață în școli cu posibilități reduse. Noi le așteptăm cu drag, pentru a le dona la rândul nostru”, a declarat președintele TLR Alba Mihai Stere.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Nu se știe cu exactitate la ce instituții vor fi donate cărțile, decizia urmând să fie luată, după trei săptămâni, la finalul campaniei.

Cetățenii pot dona zilnic cărți, între orele 17.00-18.00, la sediul Partidului Liberal Reformator din Alba Iulia, de pe strada Nicolae Titulescu (fostul sediu al redacției Informația de Alba).

Organizația de tineret a PLR Alba are în prezent în jur de 50 de membri.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Alba a depus lista de candidați la Consiliul Județean Alba, iar Marius Nicolae Rof deschide lista

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Alba a depus lista de candidați la Consiliul Județean Alba, iar Marius Nicolae Rof deschide lista USR Alba a depus lista de candidați pentru Consiliul Județean Alba. În fruntea listei se află Marius Nicolae Rof, un lider remarcabil, cu studii juridice avansate și o vastă experiență în atragerea fondurilor europene. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea