Rămâi conectat

Actualitate

Tichetele cadou NU trebuiau impozitate. A fost promulgata legea care corectează greșeala ANAF

Unirea Ziarul

Publicat

în

Tichetele cadou NU trebuiau impozitate. A fost promulgata legea care corectează greșeala ANAF

Peste 60.000 de companii și 370.000 de salariați au fost afectați de interpretarea dată de ANAF în privința tichetelor cadou. Acum, legea amnistiei privind tichetele cadou a fost promulgată, a spussenatorul PSD Ștedan Radu Oprea.

Liderul grupului PSD din Senat, Ștefan Radu Oprea spune că legea amnistiei privind tichetele cadou a fost promulgată.

„Peste 60.000 de companii și 370.000 de salariați erau afectați de interpretarea dată de ANAF asupra utilizării tichetelor cadou. ANAF considera că sunt venituri de natură salarială și atunci ar fi trebuit impozitate. Spiritul legii era altul, dar neclaritatea normei a lăsat loc de interpretări”, a scris pe o rețea de socializare.

Acesta precizează că, în general, nu susține amnistiile fiscale pentru că ele îi dezavantajează pe cei corecți, însă, în acest caz, salariații nu aveau nicio vină și ar fi fost incorect ca să li se impute retroactiv sume consistente.

„Împreună cu senatorul Robert Cazanciuc și cu reprezentanții unor asociații patronale, dintre care l-aș menționa pe domnul Ovidiu Gheorghe, președintele ACDBR, am inițiat proiectul care a devenit lege. 370.000 de lucrători au scăpat de povara unor procese lungi pentru a-și apăra drepturile sau de plata unor sume nedatorate în mod real”, spune Ștefan Radu Oprea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

1 Martie – Obiceiuri, tradiţii şi superstiţii de Mărţişor. Cele mai frumoase și cunoscute tradiții și obiceiuri românești legate de sărbătoarea Mărțișorului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Obiceiuri, tradiţii şi superstiţii de Mărţişor • Tradiții și obiceiuri românești legate de sărbătoarea Mărțișorului Simbolul străvechi al primăverii, al începutului, al bucuriei de a trăi este Mărțișorul. De Mărțișor, vechiul se reînnoieste, iar tradițiile, obiceiurile si datinile vechi de mii de ani sunt readuse in centrul atentiei. Iata cateva din cele mai frumoase si […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea