Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Tichete de creșă 2023: Valoarea voucherelor a fost majorată, începând de luna aceasta!

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Tichete de creșă 2023: Valoarea voucherelor a fost majorată, începând de luna aceasta!

La finalul săptămânii trecute, a fost publicat în Monitorul Oficial ordinul comun al Ministerului Muncii și Solidarității Sociale și Ministerului Finanțelor prin care se stabilește creșterea valorii tichetului de creșă începând cu luna octombrie, conform documentelor oficiale.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Mai exact, este vorba despre Ordinul comun nr. 2.654/1.925/2023 privind stabilirea valorii sumei lunare indexate care se acordă sub formă de tichete de creșă pentru semestrul II al anului 2023 publicat în Monitorul Oficial Partea I, nr. 881 din 29 septembrie 2023.

Ordinul prevede că pentru semestrul II al anului 2023, începând cu luna octombrie 2023, valoarea sumei lunare care se acordă sub formă de tichete de creșă, stabilită potrivit prevederilor art. 33 din Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 165/2018 privind acordarea biletelor de valoare, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 1.045/2018, cu modificările ulterioare, este de 620 de lei.

Valoarea nominală se aplică și pentru primele 2 luni ale semestrului I al anului 2024, respectiv februarie și martie 2024.

Valoarea tichetelor de masă este reglementată prin Legea nr. 165/2018 privind acordarea biletelor de valoare, cu modificările și completările ulterioare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Scandalul imobiliar Parc Residence Alpha: Un nou protest al păgubiților în fața cabinetului de insolvență Jurj Liliana. Ce spun protestatarii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Scandalul imobiliar Parc Residence Alpha: Un nou protest al păgubiților în fața cabinetului de insolvență Jurj Liliana. Ce spun protestatarii O parte din păgubiții din scandalul imobiliar Parc Residence Alpha din Alba Iulia au protestat din nou marți, 7 mai 2024, de data aceasta în fața cabinetului de insolvență Jurj Liliana. Citește și: Scandalul imobiliar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea