Rămâi conectat

Ştirea zilei

Tiberiu Polgar, patronul pensiunii ”Terra” din Alba Iulia, condamnat definitiv la 5 ani de închisoare cu executare

Ziarul Unirea

Publicat

în

hotarare judecatorTiberiu Polgar (”Unguru”), patronul pensiunii Terra din Alba Iulia, a fost condamnat definitiv de Înalta Curte De Casație și Justiție la închisoare cu executare pentru ”act sexual cu minori”. Sentința a fost pronunțată în data de 10 octombrie 2013.

”Respinge, ca nefondat, recursul declarat de inculpatul Polgar Tibor împotriva deciziei penale nr. 48/A/2013 din 8 martie 2013 a Curții de Apel Alba Iulia – Secția Penală și pentru Cauze cu Minori (n.r.: 5 ani închisoare şi 3 ani pedeapsă complementară). Deduce din pedeapsa aplicată durata reținerii și arestării preventive de la 24 aprilie 2012 la 10 octombrie 2013. Obliga recurentul inculpat la plata sumei de 250 lei cheltuieli judiciare către stat, din care suma de 50 lei, reprezentând onorariul parțial cuvenit apărătorului desemnat din oficiu. (…) Definitivă”, se arată în soluția publicată pe portalul instanței.

Tiberiu Polgar (50 de ani), a fost reţinut în luna aprilie 2012 pentru sub acuzaţiile de trafic de minori şi proxenetism. Potrivit procurorilor DIICOT Alba mai multe persoane din Alba Iulia au fost urmărite pentru că plasau fete minore şi majore unor clienţi, obţinând câştiguri de pe urma acestei activităţi.

În momentul în care au descins la pensiunea Terra, procurorii şi poliţiştii au surprins un cetăţean belgian care se afla într-o cameră cu o minoră în vârstă de 15 ani. Au fost identificate 5 victime din Alba Iulia, Cugir şi satele din jurul municipiului. Trei dintre fete erau minore, cu vârste cuprinse între 15-18 ani. Din 2010 fetele au fost plasate mai multor bărbaţi, mulţi dintre ei deveniţi clienţi fideli. Potrivit procurorilor, printre beneficiari s-ar fi regăsit inclusiv oameni de afaceri şi persoane publice din Alba Iulia, dar şi cetăţeni străini. Tarifele practicate pentru prostituţie mergeau până la 200 de euro.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea