Rămâi conectat

Actualitate

Ți-ai pierdut telefonul Android? Află cum îl poți găsi pe Google

Ziarul Unirea

Publicat

în

find-my-phoneUtilizatorii de Android pot găsi acum smartphone-ul pierdut sau furat căutându-l direct în motorul său de căutare, a anunțat Google.  Astfel, un utilizator poate vedea unde se află telefonul tastând „Find my phone” în motorul de căutare Google Search. La rezultate va apărea o hartă pe care se vede unde se află dispozitivul.

Acest lucru putea fi făcut până acum din serviciul Google Play, secţiunea Settings/Android Device Manager sau tastând www.google.com/android/devicemanager.

Pentru ca noul serviciu Google să funcţioneze, smartphone-ul trebuie să aibă instalată ultima versiune a aplicaţiei Google, iar utilizatorul să fie autentificat în browserul telefonului cu aceaşi adresă de e-mail cu care a activat dispozitivul.

sursa:gandul.info


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Recalculare pensii 2024: Primele DECIZII au ajuns la pensionari prin poștă

Bera Larisa

Publicat

în

Recalculare pensii 2024: Primele DECIZII au ajuns la pensionari prin poștă Peste jumătate de milion de decizii de recalculare a pensiilor au fost înmânate beneficiarilor de către Poşta Română, vineri, în prima zi de distribuire, informează compania printr-un comunicat, potrivit Agerpres. Citește și: PENSII 2024 | Poșta Română începe distribuirea deciziilor de recalculare a pensiilor. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea