Rămâi conectat

Oameni şi locuri

The Ushuaia Experience, atracția verii 2022 în Ibiza

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Nu poți spune că ai fost în Ibiza, dacă nu ai ajuns cel puțin într-o seară în Ushuaia, clubul numărul 1 în aer liber din faimoasa insulă Baleară. Clubul își deschide porțile înainte ca soarele să apună și oferă celor care îi trec pragul experiențe unice, alături de cei mai tari Dj ai lumii. An de an, Ushuaia este „casa” lui David Guetta, Martin Garrix  sau Dimitri Vegas & Like Mike.

Ushuaïa Ibiza și-a deschis porțile în 2011, ducând cluburile în aer liber de pe insulă la un alt nivel. De atunci, faima și succesul său au continuat, devenind cel mai faimos club de plajă din lume!

Hotelul Ushuaïa Ibiza Beach este situat în Playa d’en Bossa. Cu o capacitate impresionantă de peste 7.000 de persoane, scena „festival” maiestuoasă și piscina sa gigantică creează o atmosferă unică care umple locația din colț în colț la evenimentele de-a lungul săptămânii.

Primul club complet în aer liber, Ushuaïa Ibiza este responsabil pentru schimbarea peisajului cluburilor de pe insulă, cu accent pe petrecerile din timpul zilei, care încep după-amiaza devreme și se termină la miezul nopții. Este un sentiment destul de magic să asculți piesele artiștilor tăi preferați în timp ce soarele apune și avioanele aterizează pe aeroportul din Ibiza, direct deasupra scenei principale din Ushuaïa.

Când intri în Ushuaïa, realizezi că toată estetica a fost atent gândită, ringul de dans este situat între scenă și piscină, cu zona VIP de lux în dreapta, plină de fotbaliști celebri, actori și vedete. Peste tot în jurul clubului veți găsi sculpturi enorme de animale, iar chiar în spate aveți zona The Cloud, o terasă la nivel superior cu niște priveliști uimitoare ale întregului club.

Dedicat să ofere cel mai bun divertisment în aer liber posibil, în fiecare vară, locația prezintă o gamă impecabilă de DJ rezidenți superstar și mărci de cluburi de top din întreaga lume din spectrul muzicii electronice, inclusiv David Guetta, Martin Garrix, Kygo, Calvin Harris, CamelPhat, Swedish House Mafia, Solardo, Tomorrowland, ANTS și multe altele.

Și dacă toate acestea încă te lasă să-ți dorești mai mult, nu va trebui să mergi prea departe pentru a continua petrecerea!

Peste drum, la doar câțiva pași, veți găsi futuristul Hï Ibiza, care găzduiește petreceri de noapte de la miezul nopții până la răsăritul soarelui! Programul pentru 2022 il puteti gasi pe site-ul oficial Ushuaia.

Lucian Danciu


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Oameni şi locuri

Oameni şi locuri

10 decembrie: Sfinții Mucenici Mina, Ermoghen și Eugraf, pomeniți în calendarul creștin ortodox

Ziarul Unirea

Publicat

în

10 decembrie: Sfinții Mucenici Mina, Ermoghen și Eugraf, pomeniți în calendarul creștin ortodox Conform izvoarelor literare, sfinţii Mucenici Mina, Ermoghen şi Evgraf au trăit în timpul împăratului Maximin Daza (305-314). În vremea aceea, în Alexandria (Egipt) au apărut mari tulburări între creştini şi păgâni. Împăratul Maximin a trimis pe unul din slujitorii săi de neam […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea