Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Testele obligatorii pentru COVID-19 ar putea fi introduse, în loc de carantină, pentru cei care vor să intre în România

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Testele obligatorii pentru COVID-19 ar putea fi introduse de România pentru cei care vor să intre pe teritoriul țării noastre, în loc de carantină.

Este o măsură pe care guvernul o ia în calcul, în condițiile în care crește numărul de îmbolnăviri peste tot în lume. La noi, au fost sub o mie de cazuri de covid în ultimul raport , dar e un procent mare raportat la numărul de teste. Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, speră ca de la jumătatea lui octombrie să intram pe o curbă descendentă.

Autoritățile vor să oprească importul de covid 19 din țările în care asistăm la o adevărată explozie a cazurilor.

Autoritățile susțin că nu intenționează să introducă noi restricții, dar spun că depășirea cu bine a momentului începerii școlilor și deschiderii restaurantelor din interior depinde de respectarea regulilor

Ca în fiecare zi de luni, au fost anunţate mai puţine cazuri noi – 808, dar au fost prelucrate doar puţin sub 8000 de teste, o treime din cele analizate în timpul săptămânii. Iar peste 10 la sută dintre pacienţi au ieşit pozitivi, un procent foarte mare.

Din cele 808 cazuri noi, aproape un sfert au fost depistate în București. 23 de bolanvi au murit după infectarea cu sars cov 2, iar la terapie intensivă sunt 464 de pacienţi.

Sursa: stiritvr.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

COD GALBEN de INUNDAȚII în Alba și alte zone din țară, până joi dimineața: Râurile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

COD GALBEN de INUNDAȚII în Alba și alte zone din țară, până joi dimineața: Râurile vizate Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor a emis miercuri 8 mai 2024, o avertizare cod galben de inundații în Alba, valabilă până joi dimineața, la ora 8:00. Sunt prognozate scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie, viituri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea