Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Test de sinceritate pentru consilierii locali PNL Alba Iulia: Ce au spus despre migrarea la PSD. Unul a ezitat

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

PNL consilieriHorațiu Clepan a aprins spiritele la sfârșitul unei conferințe de presă declarând că un consilier ACL din municipiul Alba Iulia este la câțiva ”milimetri” de a semna adeziunea la PSD.

Clepan a aruncat ”pastila” și a plecat, nici poveste să fi vrut să ofere mai multe informații: despre cine ar fi vorba sau din ce formațiune politică face parte (PNL sau PDL).

Cunoscând adversitatea dintre PDL și PSD precum și alte aspecte pe care nu le detaliem aici, credem că ar fi vorba despre unul dintre cei cinci aleși ai PNL-ului.

Pentru a afla care este, nu ne-a rămas decât să-i contactăm, fiecare primind următoarea întrebare: ”Vreți să migrați la PSD?

Patru dintre ei: Gabriel Pleșa, Rareș Buglea, Simone Albani, Vasile Petric au răspuns răspicat ”nu”, în vreme ce Daniel Zdrânc a declarat că nu poate confirma, iar dacă va fi cazul de o eventuală migrare va ieși într-o conferință de presă.

Iată reacția celor cinci consilieri PNL Alba Iulia:

”Ha, ha, ha. Sincer vă spun, dacă mâine nu ar mai exista PNL-ul nu aș mai face politică. Nu o să fac niciodată lucrul acesta. Că este o fuziune e altceva, pentru că așa a decis conducerea grupurilor. Este josnic, lipsit de demnitate și dacă nu învățăm să prețuim demnitatea nu avem nici un viitor”, a spus Gabriel Pleșa.

”Tu vrei să-mi faci o ofertă? Nu! Nici măcar nu îndrăznește cineva să mă abordeze. Ești primul care m-a întrebat. Sunt două variante pentru care nu am fost abordat niciodată. Varianta pozitivă este dacă ei gândesc: Buglea e liberal adevărat și nu pleacă! Iar varianta negativă: Buglea e prea slab și nu avem nevoie de el. Eu sper că ei știu, că dacă vin la mine, bat la o ușă închisă”, a spus Rareș Buglea.

”Nu pot să confirm. Nu este cazul. Dacă o să fie, o să ies eu într-o conferință de presă. Nu pot să confirm. Am mai discutat cu ei, suntem colegi. Despre alții nu pot să spun nimic”, a declarat Daniel Zdrânc.

conferinta consilieri locali PNL Alba Iulia”Nu, cu siguranță nu! Nu am avut și nu îndrăznesc să poarte astfel de discuții cu mine. Mi se pare total aiurea. Sper să nu fie niciunul atât de naiv să facă o prostie de genul acesta. Dacă face așa ceva, o face în interes personal”, a spus Simone Albani.

”Nu, nu, nu, nu sunt eu sunt eu cel care trece. Cu siguranță nu sunt eu. Ați mers pe o pistă greșită”, a spus Vasile Petric.

Nu știm despre care consilier local poate fi vorba, însă știm că Ordonanța ”Dragnea” este în vigoare până în 15 octombrie, iar alesul ar trebuie să ia o decizie pentru că ar fi păcat să semneze o adeziune cu prețul pierderii mandatului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea