Termenul de finalizare a lucrărilor la Colegiul Economic „Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia, scurtat cu 8 luni

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Într-o postare pe pagina proprie de pe o rețea de socializare, viceprimarul cu atribuții de primar al municipiului Alba Iulia, Voicu Paul anunță că termenul de finalizare a lucrărilor la Colegiul Economic „Dionisie Pop Marțian” a fost scurtat cu opt luni, ceea ce înseamnă că elevii și profesorii vor putea revenii la școală în septembrie.

„Am vesti bune: am reușit să scurtăm, cu aproape 8 luni, termenul de finalizare a lucrărilor la Colegiul Economic „Dionisie Pop Marțian”. Pe scurt, asta înseamnă că elevii și profesorii școlii ar putea reveni „acasă”, sper eu, undeva în luna septembrie. Mai sunt câteva completări dar garantez implicare totală și-un liceu „bijuterie”.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

În afara lucrărilor din proiect, pentru care constructorul își asumă finalizarea pe 7 septembrie, am achiziționat și mobilier nou. Tot suplimentar, revizuim situația branșamentelor la utilități și canalizare, dar nu vom neglija nici curtea școlii.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Absolut toate lucrările, inclusiv la ”Căminul Ucenicilor” sunt cu mult înaintea termenelor din contracte. Vom putea elibera spațiile de la ”Dorin Pavel”, pentru că și acolo este nevoie de săli la redistribuirea numărului de elevi.

Iar până la primul clinchet de clopoțel (offline sau online, în funcție de finalizarea tuturor lucrărilor), le transmit dascălilor și elevilor un salut amical, ca de la albaiulian, la albaiulian. Și nu numai!”, a scris Voicu Paul pe facebook.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419