// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Terenul de sport multifuncțional de la Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia va fi inaugurat, oficial, luni

Terenul de sport multifuncțional cu suprafață sintetică de la Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia va fi inaugurat, oficial, luni, 18 mai, de la ora 12.00, în prezența oficialităților locale.

teren de sport, la liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia08Cu această ocazie ar putea fi organizat și un meci de fotbal între reprezentanții liceului și jurnaliști.

Recepția tehnică a avut loc la începutul acestei săptămâni. Valoarea totală a proiectului este de 460.040 de lei, iar sursa de finanțare provine de la bugetul local.

Suprafața terenului multifuncțional de sport este de 1.144 mp, este amenajat ca un teren de handbal, cu suprafața sintetică, dar pe el se poate practica și fotbal, potrivit informațiilor furnizate de reprezentanții instituției de învățământ.

Obiectivul este împrejmuit, are tribune pentru suporteri, instalație de iluminat cu reflectoare și, tot în cadrul proiectului, curtea a fost asfaltată parțial.

Terenul este împrejmuit cu gard de 5 metri înălțime, este dotat cu plasă de protecție din poliamidă tot de 5 metri înălțime perimetral terenului de sport, tribună pentru spectatori cu trei rânduri în lungime de 20 metri și instalație de iluminat teren cu 12 corpuri tip proiector montate pe 6 stâlpi metalici de 8 metri înălțime. În cadrul proiectului a fost realizat și un sistem de preluare si scurgerea apelor perimetral terenului de sport cu deversare în rețeaua de canalizare din str. Ștefan Cel Mare, respectiv amenajarea curții prin așternerea unui covor asfaltic în suprafață de 1025 mp.

Terenul a fost realizat cu precădere pentru elevii Liceului cu Program Sportiv din Alba Iulia, iar dacă va rămâne timp ar putea fi utilizat și de iubitorii de sport, potrivit directorului liceului, Nicușor Marcu. Nu putem vorbi, deocamdată, despre prețul de închiriere al obiectivului deoarece nu s-a întocmit un regulament.

Miercuri, 6 mai, o parte din fotbaliștii legitimați la AFC Unirea 1924 Alba Iulia au organizat un meci pentru a testa suprafața.

Dacă va fi închiriat, banii vor ajunge la bugetul local. Acesta va fi inaugurat, cel mai probabil, în luna mai, în prezența reprezentanților din administrația locală.

Lucrările la obiectiv au început în decembrie 2014.

Mai multe instituții de învățământ din Alba Iulia au teren de fotbal cu suprafață sintetică: Colegiul Național ”Horea, Cloșca și Crișan”, Colegiul Tehnic ”Dorin Pavel”, Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” și Școala Gimnazială ”Ion Agârbiceanu”.

[Gallery not found]

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

loading...