Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Teren amplasat într-o zonă bună din Alba Iulia, de peste 1.500 mp, scos la licitație cu un preț de pornire excelent

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un teren din Alba Iulia, situat pe strada Mărășești, într-o zonă mixtă (rezidențială/comercială), cu o suprafață de 1.575 metri pătrați, va fi scos la licitație, prețul de pornire fiind excelent (17,01 euro/mp plus TVA), comparativ cu piața imobiliară din municipiu. Valoarea totală a terenului este de 26.800 de euro plus TVA.

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare din 28 august se află un proiect de hotărâre privind aprobarea vânzării prin licitație publică a unui imobil (teren) situat în Alba Iulia, pe strada Mărășești, la nr. 90.

”Plata preţului de vânzare se va putea face fie integral, înainte de încheierea contractului de vânzare-cumpărare, fie în 60 de rate lunare egale, cu un avans minim de 15% din preţul de vânzare şi cu o dobândă de 2,50%/an, dobândă care va rămâne neschimbată pe toată durata contractului”, se arată în proiect.

Terenul ce face obiectul prezentului proiect de hotărâre este situat în municipiul Alba lulia pe str. Mărăşeşti, nr.90, este amplasat într-o zonă mixtă (rezidenţială/ comercială), în imediata vecinătate a pasajului la nivel cu calea ferată şi a şoselei de centură, este situat la intersecţia a două străzi asfaltate, având acces direct atât la str. Mărăşeşti cât şi la str,Bucurelti, se învecinează: la nord cu proprietatea unei persoane fizice, la vest cu un teren proprietate a Statului Român, Ia est cu str.Mărăşeşti, iar la sud cu str.Bucureşti, cu SC FAN CURIER EXPRESS, SC SOMIRO SRL ŞI SC AUTO DAKAR SRL, terenul este parţial împrejmuit cu gard de sârmă şi din lemn, este acoperit cu vegetaţie abundentă şi dispune de utilităţi la limita amplasamentului (apă-canal, gaz, energie electrică).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea