Teren amplasat într-o zonă bună din Alba Iulia, de peste 1.500 mp, scos la licitație cu un preț de pornire excelent

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Un teren din Alba Iulia, situat pe strada Mărășești, într-o zonă mixtă (rezidențială/comercială), cu o suprafață de 1.575 metri pătrați, va fi scos la licitație, prețul de pornire fiind excelent (17,01 euro/mp plus TVA), comparativ cu piața imobiliară din municipiu. Valoarea totală a terenului este de 26.800 de euro plus TVA.

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare din 28 august se află un proiect de hotărâre privind aprobarea vânzării prin licitație publică a unui imobil (teren) situat în Alba Iulia, pe strada Mărășești, la nr. 90.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

”Plata preţului de vânzare se va putea face fie integral, înainte de încheierea contractului de vânzare-cumpărare, fie în 60 de rate lunare egale, cu un avans minim de 15% din preţul de vânzare şi cu o dobândă de 2,50%/an, dobândă care va rămâne neschimbată pe toată durata contractului”, se arată în proiect.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Terenul ce face obiectul prezentului proiect de hotărâre este situat în municipiul Alba lulia pe str. Mărăşeşti, nr.90, este amplasat într-o zonă mixtă (rezidenţială/ comercială), în imediata vecinătate a pasajului la nivel cu calea ferată şi a şoselei de centură, este situat la intersecţia a două străzi asfaltate, având acces direct atât la str. Mărăşeşti cât şi la str,Bucurelti, se învecinează: la nord cu proprietatea unei persoane fizice, la vest cu un teren proprietate a Statului Român, Ia est cu str.Mărăşeşti, iar la sud cu str.Bucureşti, cu SC FAN CURIER EXPRESS, SC SOMIRO SRL ŞI SC AUTO DAKAR SRL, terenul este parţial împrejmuit cu gard de sârmă şi din lemn, este acoperit cu vegetaţie abundentă şi dispune de utilităţi la limita amplasamentului (apă-canal, gaz, energie electrică).

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

Must de Jidvei