Rămâi conectat

Politică Administrație

Teodor Atanasiu, unul dintre artizanii revocării lui Tăriceanu din funcția de președinte al Senatului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Deși a obținut cele mai importante funcții publice în timpul guvernării Tăriceanu, Teodor Atanasiu este acum unul dintre artizanii revocării lui Călin Popescu Tăriceanu din funcția de președinte al Senatului.

Senator de Alba și prim-vicepreședinte al PNL, Atanasiu a anunțat că debarcarea fostului lider PNL, în prezent președinte PLR, ar fi pregătită, solicitarea în acest sens urmând să fie transmisă Biroului Permanent la „momentul oportun”.

„Avem spre 80 (de semnături — n.r.) și sunt doar semnăturile din grupul PNL și independenții care au vrut să se alăture cu semnăturile. Deci nu avem de la alte grupuri parlamentare”, a spus luni Atanasiu, citat de Agerpres.

onform Regulamentului Senatului, pentru revocarea președintelui acestei camere este nevoie de votul a jumătate plus unu din numărul total al senatorilor. În Senatul României sunt aleşi un număr de 176 senatori.

Între 2004-2006 Teodor Atanasiu a îndeplinit funcția de ministru al apărării naționale, iar în perioada 2006-2008 a îndeplinit funcția de președinte al Autorității pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba Deoarece rețeaua existentă nu acoperă întreaga rază a comunei Daia Română, administrația se pregătește de reabilitarea și extinderea rețelei de alimentare cu apă sau apă uzată. Se propune realizarea rețelei de alimentare cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea