Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Tentativă de viol la Abrud. A urmărit-o pe o stradă întunecată unde, folosind forţa, a încercat să o dezbrace

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un tânăr din comuna Roşia Montană va fi cercetat, în stare de arest preventiv, pentru comiterea unei tentative de viol.

 

Potrivit IPJ Alba, “în sarcina lui P.D., de 28 de ani, din comuna Roșia Montană s-a reţinut faptul că în seara zilei de 16 noiembrie 2015, în jurul orelor 19.00, a urmărit-o pe o tânără de 20 de ani, din Abrud, pe mai multe străzi din oraş, iar, la un moment dat, a condus-o cu forţa pe o stradă întunecată unde, folosind forţa, a încercat să o dezbrace, pentru a o viola.

 

Tânărul a renunţat la activitatea infracţională, în momentul în care în zonă şi-a făcut apariţia un cetăţean care a auzit strigătele de ajutor ale tinerei.

 

Pentru a-şi asigura scăparea, P.D. a fugit pe lângă râul Abrudel, însă a fost identificat cu operativitate de către poliţiştii din Abrud care între timp, fuseseră sesizaţi de către victimă.

Tânărul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, iar ieri, 18 noiembrie, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni şi judecătorului de drepturi şi libertăți din cadrul Judecătoriei Cîmpeni.

 

Faţă de P.D. a fost dispusă cercetarea în stare de arest preventiv, sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de viol, pe numele său fiind emis un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea