Rămâi conectat

Curier Județean

Tentativă de omor la Ponor: Bărbat arestat pentru 30 de zile după ce și-a înjunghiat cumnata

Ziarul Unirea

Publicat

în

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba au dispus, la data de 6 ianuarie 2016, luarea măsurii preventive a reținerii pe o durată de 24 de ore și punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpatul Ursa Ioan, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor calificat.

scandal vintu de jos cu cutitÎn data de 7 ianuarie 2016, urmare propunerii formulate de către procuror, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Alba a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o durată de 30 de zile, fiind emis mandat de arestare preventivă.

În fapt, s-a reţinut că în data de 22.12.2015, în jurul orei 17,30, în timp ce persoana vătămată U.V. se afla la domiciliul său din comuna Ponor, judeţul Alba, pe fondul unor discuţii contradictorii, inculpatul Ursa Ioan a încercat să-i suprime viaţa acesteia, respectiv i-a aplicat o lovitură cu un cuţit, timp în care i-a proferat ameninţări cu moartea, cauzându-i o plagă înţepată la nivelul braţului drept şi o plagă tăiată interdigitală spaţiul I, faţă dorsală mâna stângă, leziuni care au necesitat pentru vindecare un termen de 8-9 zile de îngrijiri medicale.

Investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul ofiţerilor de poliţie din cadrul I.P.J. Alba.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea