Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Ţeava puştii şi autostrăzile – instrumente ale noii ordini mondiale

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

  Începutul unei noi ere întunecate se va abate din nou asupra omenirii odată cu instalarea Noii Ordini Mondiale şi a Guvernului Mondial ce va conduce Terra. Orice formă de independenţă va fi atacată şi chiar şi familia, nucleul societăţii actuale, va fi marginalizată. Începând de acum aproape 80% din suprafaţa pământului va fi forţată să locuiască în megaoraşe, megalopolisuri supercontrolate de inteligenţe artificiale care vor înregistra fiecare persoană transformându-le în adevărate închisori, însă fără ziduri. O planetă albastră se va transforma într-o planetă închisoare dominată de o mână de oameni bogaţi a cărei putere nu va fi contestată. Acest lucru nu este un roman science fiction, acest lucru este o viziune a elitei globaliste care vrea să conducă lumea, acest lucru este un program al totalei dezumanizări proiectat să asigure monopolul puterii pentru „lorzii sistemului”.
Cetăţenii lumii şi mai ales românii trebuie să se deştepte şi să înţeleagă planurile Noii Ordini Mondiale şi să se mobilizeze activ pentru a-şi menţine libertatea. Ce vor elitele globaliste? Legi globale, justiţie globală, o armată unică globală care să impună legile prin forţă, un guvern mondial cu un şef suprem (Anticrist?) după care atâţia tirani au tânjit de-a lungul istoriei: împăraţii romani, Napoleon, Stalin, Hitler, Mao şi mulţi alţii. Toate aceste ideologii ale tiranilor, la început minunate, s-au lipit de cetăţean ca şi un cancer de organism care apoi provoacă colapsul gazdei, deci tradus, distruge democraţia. Din păcate, în secolul XX au fost la putere în lume cele mai tiranice guverne care în conflictele iscate au omorât peste 150 de milioane de oameni. Ţeava puştii a omorât, în URSS, 60 de milioane de oameni, ţeava puştii lui Hitler şi camerele de gazare, 22 milioane de oameni, Mao Dze Dum, în China 60 milioane de oameni, agresiunea SUA în Guatemala, 300 de mii de oameni, în Vietnam, Cambodgia, 2 milioane de oameni, turcii 1,5 milioane de oameni, Uganda 300 de mii de oameni, Ruanda 800 de mii de oameni şi din păcate şi astăzi China serveşte ca laborator de testare a globalismului. În China acţionează şi astăzi legea eugeniei când o familie nu poate să aibă decât un copil, fapt ce a dus ca ţara să aibă cu 30 milioane mai mulţi bărbaţi decât femei. Tot în China se vând organele prizonierilor la cei care oferă mai mult.
Aceste elite prădătoare şi criminale şi-au justificat crimele în numele dreptăţii, când în realitate erau nişte psihopaţi fără milă şi frică de Dumnezeu. Din fericire, Vechea Ordine Mondială nu mai este, dar din nefericire Noua Ordine Mondială se instalează încet, încet făcându-şi multiple operaţii estetice dar conceptul rămânând acelaşi. „Ne aflăm pe marginea unei transformări globale şi tot ce avem nevoie este o criză majoră, iar naţiunile lumii vor accepta Noua Ordine Mondială” este declaraţia celui mai înfocat globalist din grupul Bilderberg numit David Rocheffeler. Un alt instrument al Noii Ordini Mondiale este al unor ţări în confederaţii întinse aşa cum va fi Uniunea Nord Americană ce va cuprinde SUA, Canada şi Mexicul. O altă confederaţie va fi Uniunea Europeană şi alta va fi Uniunea Asiatică, care va cuprinde China şi Japonia. Pe dinafară rămâne doar marele urs rus. Cele trei superputeri vor forma miezul guvernului globalist. Acolo unde nu au reuşit Napoleon sau Hitler, folosind forţa armelor, vor reuşi globaliştii folosind criza mondială.
Autostrăzile vor fi instrumente puternice în arsenalul globalist, instrumente folosite pentru deplasarea unor mase mari de oameni, inclusiv armată. Istoria se repetă? Toate drumurile duc la Roma, se spunea acum 2000 de ani. Drumurile au fost o adevărată armă a Imperiului Roman pentru desfăşurare de forţe militare sau pentru colectarea tributului de la Albion până în Iudeea. Autostrăzile sunt adevărate arme ale globaliştilor. Cine are controlul autostrăzilor are controlul lumii. Cel mai bun exemplu este superautostrada NAFTA, coridorul transtexan ce leagă rapid cele trei ţări nord-americane – Mexicul, SUA şi Canada. Autostrăzi se vor construi peste tot pentru aceleaşi scopuri. Un grup de oameni vrea puterea absolută şi vrea să distrugă toate constituţiile de pe Terra indiferent cât de puternică sau slabă este constituţia naţiunii respective. Distrugerea constituţiei şi renunţarea la naţionalism va duce la despotism absolut.
Vreţi acest lucru? Vreţi să renunţaţi la naţiune în favoarea globalismului? Sunt convins că nu! Luptaţi pentru drepturile voastre, luptaţi pentru libertatea voastră! Globalismul v-o confiscă pentru totdeauna!
Dr. Mircea FRENŢIU
medic primar chirurg


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Cui îi spunem „La mulți ani!” de Sfântul Gheorghe: Nume care se serbează în ziua Sfântului Mare Mucenic, purtătorul de biruință

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cui îi spunem „La mulți ani!” Nume derivate care se sărbătoresc de Sfântul Gheorghe: Nume care se serbează în ziua Sfântului Mare Mucenic, purtătorul de biruință Credincioșii îl sărbătoresc pe Sfântul Mare Mucenic Gheorghe în data de 23 aprilie. Aproape un milion de români își serbează onomastica, dintre care peste 730.000 sunt bărbați, iar peste […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea