Rămâi conectat

Actualitate

Ţeapa momentului în domeniul auto: nou dispozitiv de golit buzunarele şoferilor!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

În domeniul auto, un nou dispozitiv de golit buzunarele şoferilor

Un nou dispozitiv minune, care ar băga industria carburanților în faliment, este teapadisponibil tuturor naivilor, posesori de carnet de conducere auto. Centrul European pentru Protecția Consumatorilor a lansat o alertă generală cu privire la un aparat care promite, precum multe altele înaintea lui, reducerea consumului la autoturisme.

”Minunea” este disponibilă și la noi, în mediul online, cu prețuri între 20 și 200 de lei. Potrivit instrucțiunilor, dispozitivul trebuie amplasat în locul brichetei de la mașină, iar apoi consumul va scădea vertiginos. Mai mult, pe lângă scăderea consumului, dispozitivul minune reduce emisiile poluante ale mașinii, crește puterea ei, echilibrează sistemul electric și mărește durata de viață a autonomiei.

Așa ceva? până și capra cu varza prezintă o legătură mai plauzibilă. Singura scădere cu adevărat veridică, chiar palpabilă, este cea din buzunarul păcăliților, eventual, pentru cei fumători, să se înregistreze și o frecvență mai redusă a numărului de pipe trase în mașină, cu toate că un pipaci care se respectă are brichetă personalizată, nu stă „la mâna” celei oferite ca variantă de automobilul din dotare.

Pe piața virtuală din  Alba încă nu am găsit bâzdâgania, dar se vinde cu succes în județul vecin, Cluj, și în multe altele, la preț mai mare, dar cu livrarea gratuită oriunde în țară. Doritori?!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea