Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Târgul Mobilei – un sprijin important acordat industriei judeţului de Consiliul Judeţean Alba

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Consiliul Judeţean Alba continuă seria manifestărilor organizate constant, în ultimii ani, pentru susţinerea micilor producători şi dinamizarea mediului de afaceri din judeţul Alba cu cea de-a treia ediţie a Târgului Mobilei. Acest târg reprezintă un eveniment dedicat, de această dată, unei tradiţii a judeţului Alba – industria de prelucrare a lemnului şi industria mobilei, ce reprezintă aproximativ 43% din industria prelucrătoare a judeţului Alba.
„Producătorii din judeţul Alba, şi în special micii producători, trebuie sprijiniţi, acordându-li-se o cât mai mare importanţă. De data aceasta ne-am orientat către producătorii din zona prelucrării lemnului şi a realizării mobilei, ramuri tradiţionale ale industriei judeţului nostru care, chiar şi în aceste vremuri de criză, au constituit o bună parte din exporturile realizate de economia judeţului Alba. Există investiţii importante în acest sector şi, fie că e vorba de firmele cu capital românesc sau de cele cu capital străin, încercăm să ajutăm la promovarea şi cunoaşterea produselor lor. Târgul Mobilei organizat de Consiliul Judeţean Alba este cel mai important eveniment de profil de la noi din judeţ” – arată domnul Ion Dumitrel, preşedintele CJ Alba.
Ediţia din acest an a Târgului Mobilei aduce o gamă bogată de produse şi o serie de noutăţi, fiind prezentat mobilier pentru întreaga casă, precum şi mobilier pentru birouri şi spaţii comerciale. O secţiune specială este dedicată decoraţiunilor interioare, vizitatorii putând găsi la târg şi perdele, draperii, covoare, mochete şi alte accesorii decorative.
Partenerii Consiliului Judeţean Alba la acest eveniment sunt Stratusmob Blaj, Savini Due Sebeş şi Alba Mall. Oferta de produse este asigurată atât de firme din judeţul Alba, precum: Alba Mex, Albani Forex, Avanti Ro, Core N&R, Deco Elegant Mob, Del Marco, Edil Commercio, Marysan Style, Mobilaiud, Nemo Pal Design, Prod Impex Venus, Savini Due, Stratusmob, Thomas Fashion, Tipo- Rex Service, 7 Uşi, Dam Alba, Mobitalia Prod – cât şi de firme cu rezonanţă naţională: Mobexpert, Elvila, Komandor, Dalin, 2 B Group, Salice Comprod dar şi retaileri: Deaser Invest.
Şi de această dată, organizatorii au pregătit o serie de surprize pentru public: duminică, în ultima zi a târgului, firma Tiporex a pregătit pentru public o licitaţie de mobilier, iar firma Thomas Fashion a pus în joc, pentru o tombolă, numeroase premii atractive.
Târgul Mobilei îşi va deschide porţile vineri, 6 aprilie. Expoziţia cu vânzare va putea fi vizitată până duminică, 8 aprilie, în fiecare zi, între orele 10.00 şi 19.00 în incinta Alba Mall. (M.D.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Escrocheria apelurilor pierdute de pe telefonul mobil, o nouă metodă de a fura sume mari de bani de la distanță. Cum funcționează și la ce numere nu trebuie să raspunzi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Escrocheria apelurilor pierdute de pe telefonul mobil, o nouă metodă de a fura sume mari de bani de la distanță. Cum funcționează și la ce numere nu trebuie să raspunzi Autoritățile sunt în alertă maximă după ce hoții au găsit o nouă metodă de a fura sume mari de bani de la distanță, prin metoda […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea