Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Tânărul din Sebeș care a dat un ”tun” de 3.800 de lei la o locuință din oraș, a fost arestat preventiv

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La data de 17 august a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din Sebeş l-au prezentat pe B.F.A. Parchetului de pe lângă judecătoria Sebeş, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi sesizare a instanţei de judecată, în vederea arestării preventive.

Parchetul l-a prezentat pe tânăr instanței de judecată, iar pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Informaţii de background:

La data de 16.08.2015, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş, l-au identificat şi reţinut pe B.F.A., de 23 de ani, din Sebeş, care este bănuit de comiterea unui furt din locuință.

În sarcina tânărului s-a reţinut faptul că în perioada 06-15.08.2015, pe timp de noapte, a escaladat peretele unui apartament din Sebeş al cărui proprietari erau plecaţi de acasă şi, prin efracţie, a pătruns în interior, de unde a sustras produse electronice şi o sumă de bani. Prejudiciul a fost estimat de păgubit la valoarea de 3.800 de lei.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au reușit să recupereze o parte din prejudiciu.

Tânărul a fost reţinut, pentru o perioadă de 24 de ore.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii sale activităţi infracționale, precum şi pentru identificarea eventualilor săi complici şi recuperarea integrală a prejudiciului. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea