Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Tânărul din Ocna Mureș care a condus în stare de ebrietate și a provocat accidentul mortal de la Inoc, arestat preventiv pentru 30 de zile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La data de 25 decembrie a.c., poliţiştii din Aiud l-au reţinut pe M.A.I., de 27 de ani, din Ocna Mureș (şoferul vinovat de producerea accidentului mortal de la Inoc), pentru o perioadă de 24 de ore, iar ulterior l-au prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Aiud a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi, care a dispus arestarea preventivă a lui, pentru o perioadă de 30 de zile, sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă, conducere cu permisul suspendat şi conducere sub influenţa alcoolului.

Reamintim că în dimineața zilei de 25.12.2015, în jurul orei 4.40, pe Drumul National nr. 1, la kilometrul 418, în timp ce a condus un autoturism în direcţia Aiud-Turda, șoferul nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă a pierdut controlul asupra autoturismului, răsturnându-se în afara carosabilului.

În urma accidentului, un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Ocna Mureş, pasager în autoturism, a decedat, iar un altul, în vârstă de 29 de ani, a suferit leziuni corporale uşoare.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, poliţiştii au constatat că avea permisul de conducere reţinut, pentru comiterea unei infracțiuni de vătămare corporală din culpă și conducere sub influenţa alcoolului, fapte comise la data de 13.08.2015.

Cercetările continuă. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea