Tânărul din Galda de Jos, acuzat că a violat pe stradă o femeie care se întorcea de la serviciu, cercetat în libertate, sub control judiciar

Tânărul de 26 de ani din Galda de Jos, reținut pentru viol și furt, este cercetat sub control judiciar. Acesta e acuzat că a acostat în noaptea de miercuri spre joi o femeie care se întorcea de la serviciu, a dus-o pe o stradă lăturalnică, unde a violat-o, iar apoi i-a furat telefonul și cei 74 de lei pe care îi avea la ea.

Un tânăr de 26 de ani, din Galda de Jos, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt și viol, fapte reclamate de o femeie de 41 de ani din comuna Cricău, a fost reținut, iar în prezent este cercetat în libertate, sub măsura controlului judiciar.

”Se pare că, azi noapte, în timp ce femeia se deplasa de la stația de autobuz spre casă, ar fi fost acostata de tânăr și dusă, cu forța, pe o stradă lăturalnică unde ar fi violat-o. După comiterea violului tânărul i-ar fi furat femeii telefonul mobil si suma de 74 de lei”, a transmis, joi, Poliția Alba.

INFORMARE COVID-19

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

Gogu 9 aprilie 2018 at 20:57

Domnilor cu putere nelimitată, eu va doresc providenta! Unu ca asta sa va asteote in hol…. Sa vad ce mai dati după aia. Justiție de Alba…

spetsnaz 10 aprilie 2018 at 8:03

Daca era,…in alta parte(ex Iran,China),…atarnai demult in streang,….viermeee !!! Asaaa,..in justitia de c**** si MAFIA DIN ROMANIA,…stai si huzuresti,…o sa iei o amenda penala,….sau cel mult cu suspendare !!! Asta „da” justitie !!!

?? 10 aprilie 2018 at 13:39

De ce nemernicul, nu ar putea fi castrat ?

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...