Rămâi conectat

Ştirea zilei

Tânără drogată la volan, pe Transfăgărășan. Alături de ea, în mașină era un alt tânăr, cu un comportament la fel de ciudat

Ziarul Unirea

Publicat

în

O tânără drogată a fost prinsă vineri seară la volanul unei mașini și a fost dusă de polițiști la spitalul din Curtea de Argeș. Alături de ea, în mașină era un alt tânăr, cu un comportament la fel de ciudat.

Tânără drogată prinsă la volan de polițiștii din cadrul Secției Rurale Albeștii de Argeș, vineri seară. Oamenii legii au oprit mașina în trafic, la Corbeni, pe Transfăgărășan.

Un grup de turiști, aflați la Barajul Vidrau a observat cum tânăra, în vârstă de 24 de ani, din Iași, fum. La fel și cel care o însoțea, un tânăr de 29 de ani, tot din Iași. Ambii aveau un comportament ciudat iar ţigările aveau un miros neobişnuit.

Oamenii au anunţat un echipaj de jandarmi spunând că îi bănuiesc pe tineri că se drogau. La sosirea jandarmilor tinerii părăsiseră zona, maşina fiind identificată în trafic, de poliţişti.

Conducea fata care a fost testat cu un drug test. Rezultatul a fost pozitiv. Chiar şi după ce au fost opriţi de oamenii legii, nu doar conducătoarea auto avea un comportament bizar ci şi însoţitorul ei.

Tânăra drogată a fost dusă la Spitalul Municipal Curtea de Argeş pentru recoltare de probe. Urmează a se stabili ce substanţă halucinogenă a consumat. Va fi cercetată pentru conducere sub influenţa unor substanţe interzise. A fost sesizată şi Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti care va prelua ancheta.

Sursa: realitatea.net


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie” Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. Programul de funcționare a supermarketurilor din România nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea