Rămâi conectat

Curier Județean

Tânără din Ocna Mureș reținută pentru înșelăciune – A luat bani de la 20 de persoane, pentru cursuri de perfecționare și nu le-a eliberat diplome de absolvire

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Alba au reţinut-o pe o tânără din Ocna Mureş, care ar fi înşelat mai multe persoane, promiţându-le diplome autorizate de către Ministerul Muncii și Ministerul Educației, în domeniul protecţiei datelor personale.

La data de 22 aprilie 2019, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de o tânără de 30 de ani, din Ocna Mureş, care este cercetată pentru înşelăciune.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că, în perioada noiembrie 2018 – februarie 2019, tânăra, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale, ar fi organizat, în Alba Iulia, cursuri de perfecţionare în domeniul prelucrării şi protecţiei datelor personale, la finalul cărora cursanţii urmau să obţină diplome autorizate de către Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale și Ministerul Educației Naţionale.

În realitate, societatea sa nu era autorizată să organizeze astfel de cursuri, dar tânăra a reuşit să convingă aproximativ 20 de persoane, din judeţele Alba şi Sibiu, să participe la acestea, contra sumei de 500 de lei/persoană. La finalul cursurilor, participanților nu le-a fost eliberată nicio adeverinţă sau diplomă.

În cursul zilei de azi, 23 aprilie 2019, reţinuta va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbat, căzut cu bicicleta, aflat în stop cardio-respirator, în localitatea Boz. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD

Unirea Ziarul

Publicat

în

Bărbat, căzut cu bicicleta, aflat în stop cardio-respirator, în localitatea Boz. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea echipajului medical la locul producerii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea