Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Tânăra din Alba Iulia care și-a înjunghiat prietenul va fi cercetată în stare de libertate

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

tanara Alba Iulia tentativa de omorMaria Francisca Molnar, tânăra din Alba Iulia care a fost reținută miercuri de polițiști, pentru tentativă de omor, va fi cercetată în libertate. Magistrații de la Tribunalul Alba au respins propunerea procurorilor de eliberare a unui mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile și au decis ca aceasta să fie cercetată sub control judiciar.

Pe parcursul cercetărilor tânăra trebuie să respecte anumite obligații: să se prezinte la organul de urmărire penală, la judecătorul de cameră preliminară sau la instanţa de judecată ori de câte ori este chemat; să informeze de îndată organul judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza cu privire la schimbarea locuinţei; să se prezinte la organul de poliţie desemnat cu supravegherea sa de către organul judiciar care a dispus măsura, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat; să nu depăşească o anumită limită teritorială, fixată de organul judiciar, decât cu încuviinţarea prealabilă a acestuia etc.

Această decizie poate fi atacată în 48 de ore iar contestația va fi soluționată de Curtea de Apel Alba Iulia.

Reamintim că tânăra în vârstă de 20 de ani i-a anunțat pe polițiști, prin 112, marți seara, în jurul orei 23.30, că s-a certat cu prietenul său, un tânăr de 24 de ani din județul Mureș, și că l-a tăiat pe acesta în zona toracelui. Totul s-a petrecut în apartamentul din Alba Iulia în care cei doi locuiesc împreună.

Victima, care prezenta o plagă înjunghiată la nivelul hemitoracelui, a fost transportată Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale de urgenţă.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale împreună cu poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, s-a stabilit că fapta lui M.M.F. ar putea întruni elementele constitutive ale infracţiunii de tentativă de omor, motiv pentru care dosarul penal întocmit în cauză a fost declinat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba, pentru competentă soluţionare.

Unitatea de parchet şi-a însuşit propunerea făcută de către organele de cercetare penală ale poliţie judiciare şi a dispus începerea urmăririi penale faţă de suspecta M.M.F. pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor, luând faţă de acesta măsura preventivă a reţinerii pentru o perioadă de 24 ore. Tânăra a fost prezentată în cursul zilei de miercuri la Tribunalul Alba, cu propunere de arestare preventivă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Pregătiri pentru petrecerea srilankezilor, la Alba Iulia, pe malul Ampoiului. Albaiulienii, invitați să le cunoască tradițiile și obiceiurile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pregătiri pentru petrecerea srilankezilor, la Alba Iulia, pe malul Ampoiului. Albaiulienii, invitați să le cunoască tradițiile și obiceiurile Vineri după-masa, pregătirile pentru petrecerea comunității de srilankezi din Alba, dar și din alte orașe din România, sunt în toi, pe malul râului Ampoi, zona unde vor sărbători pentru al treilea an consecutiv anul nou. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea