Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Tânără de 29 de ani din Alba Iulia, cercetată de polițiști. A furat telefoane, portmonee cu bani și alte bunuri, din 8 locuințe din oraș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

politiaPoliţiştii din Alba Iulia au identificat-o pe o tânără de 29 de ani, din Alba Iulia, ca persoană bănuită de comiterea unui număr de 8 furturi din locuinţă. Aceasta a profitat de faptul că proprietarii şi-au lăsat neasigurate uşile şi a furat telefoane, portmonee cu bani și acte, precum şi alte bunuri.

Potrivit IPJ Alba, la data de 14.12.2016, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, sprijiniţi de poliţiştii de ordine publică, au identificat-o pe C.C., de 29 de ani, din Alba Iulia, care este bănuită de comiterea unui număr de 8 furturi din locuinţe, prin care a cauzat prejudicii în valoare de 4.100 de lei.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În sarcina acesteia s-a reţinut faptul că, în perioada august – decembrie 2016, profitând de faptul că proprietarii şi-au lăsat uşile de acces neasigurate, a pătruns în locuinţe şi a sustras poşete, borsete, portmonee cu bani şi acte.

Faţă de C.C., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, precum şi pentru documentarea întregii sale activităţi infracționale.

Pentru a nu deveni victime ale furturilor din locuinţe, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba recomandă:

  • Nu lăsaţi uşa descuiată nici pe timpul zilei, nici pe timpul nopţii, chiar dacă vă aflaţi la domiciliu!
  • Când plecaţi de acasă, încuiaţi uşile şi ferestrele! Asiguraţi anexele!

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

De ce la Paște NU trebuie să urăm ”sărbători fericite” sau ”Paște fericit”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

De ce la Paște NU trebuie să urăm ”sărbători fericite” sau ”Paște fericit”? Un episcop ortodox le-a explicat credincioșilor săi de ce nu se urează „Sărbători fericite!” de Învierea Domnului. Preasfinţitul Ambrozie, episcopul Giurgiului, a vorbit despre „păcatul” pe care-l fac unii credincioși în perioada pascală. „Mulţi dintre dumneavoastră v‑aţi împărtăşit cu trupul şi sângele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea