Rămâi conectat

Actualitate

Tânăra de 18 ani a decedat la spital, în urma accidentului rutier de lângă Cergău

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier s-a produs vineri, în jurul orelor 13.20, pe DJ 107, între localitățile Cergău și Lupu.

Un autoturism marca Dacia Super Nova s-a răsturnat în afara șoselei. În mașină se aflau șoferul și o pasageră. Femeia se află în stare de inconșiență. O ambulanță s-a deplasat de urgență la locul accidentului.

UPDATE raport IPJ Alba: La faţa locului, poliţiştii au stabilit că M.B., de 19 ani, din judeţul Sibiu, în timp ce a condus un autoturism, nu a redus viteza de deplasare la intrarea într-o curbă, carosabilul fiind umed, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

În urma accidentului C.B., de 18 ani, din judeţul Sibiu, pasageră pe bancheta din spate din  autoturism, a fost transportată la Spitalul municipal Blaj, stabilindu-i-se un prim diagnostic de ,,şoc hemoragic, hemoragie internă şi ruptură de splină” şi rămânând internată în spital.

În cursul după – amiezii de ieri, 11 aprilie a.c., victima CB., a decedat la Spitalul Municipal Blaj.

În cauză se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de ,,ucidere din culpă”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 192 din Codul Penal.

Foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea