Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Tânăr militar român, de 23 de ani, găsit mort la o unitate din București. A fost găsit împușcat în inimă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Tânăr militar român, de 23 de ani, găsit mort la o unitate din București. A fost găsit împușcat în inimă

Sâmbătă, 9 septembrie, un maistru militar în vârstă de 23 de ani, a fost găsit împușcat în inimă, la Baza 89 Strategică de Comunicații și Tehnologia Informației aflată în București.

„Maistrul militar Mănoiu Robert Andrei, în vârstă de 23 de ani, de la Baza 89 Strategică de Comunicații și Tehnologia Informației aflată în București, a fost găsit decedat, astăzi, 9 septembrie, în unitatea în care era încadrat. Militarul, care se afla în serviciul de zi pe unitate, a fost descoperit decedat, în jurul orei 6.40, în apropierea terenului de sport al unității, cu o plagă împușcată în dreptul inimii.

Imediat după descoperirea acestuia, a fost apelat serviciul de urgență 112, iar o echipă SMURD ajunsă la fața locului a constatat decesul militarului”, anunță Ministerul Apărării.

Militarul era angajat al unității militare din anul 2020, era necăsătorit, nu participase la misiuni în afara teritoriului național, iar ultima evaluare psihologică a avut loc în luna februarie 2023, în urma căreia fusese declarat apt pentru executarea serviciului militar.

Cazul a fost preluat de Parchetul Militar Bucureşti.

Totodată, la nivelul unității militare s-a constituit o comisie care cercetează circumstanțele producerii acestui eveniment.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ANGAJĂRI la STAT 2024: Posturi vacante în instituții din Alba, la data de 28 APRILIE 2024. Calendarul examenelor și condițiile de înscriere la CONCURS

Ziarul Unirea

Publicat

în

ANGAJĂRI la STAT 2024: Posturi vacante în instituții din Alba, la data de 28 APRILIE 2024. Calendarul examenelor și condițiile de înscriere la CONCURS Mai multe instituţii publice din Alba anunță posturi vacante la data de 28 APRILIE 2024 și organizează concursuri în următoarea perioadă. Pentru ocuparea posturilor, candidaţii trebuie să îndeplinească anumite condiţii, privind […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea