Rămâi conectat

Ştirea zilei

Tânăr militar din Alba Iulia, găsit spânzurat în pădurea Schit

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un tânăr albaiulian de 26 de ani,  caporal în cadrul UM 01684, Batalionul 136 Geniu Apulum, a fost găsit spânzurat joi, 7 iunie, în jurul orei 6.00 dimineaţa, în pădurea Schit din Alba Iulia.

Corpul neînsufleţit al tânărului a fost descoperit de către o persoană care se afla la cules de ciuperci şi care a anunţat imediat autorităţile.

Bărbatul care şi-a pus capăt zilelor se numeşte Corneliu Jurcă Ciotlăuş, era necăsătorit şi locuia în cartierul Miceşti, din Alba Iulia cu părinţii săi.

Vestea i-a şocat pe membrii familiei, pe vecini şi pe colegii săi din unitate, mai ales că tânărul nu a dat niciun semn despre faptul că vrea să încheie socotelile cu viaţa. Nu se cunosc motivele care l-au determinat pe acesta să recurgă la sinucidere, şi nu s-a găsit niciun bilet de adio prin care să îşi explice gestul extrem.

Din anul 2009, bărbatul era angajat cadru militar cu gradul de caporal la Batalionul 136 Geniu Apulum. A fost testat psihologic şi declarat apt la evaluările din 2011 şi 2012. Caporalul a fost văzut ultima dată miercuri, de colegi, când a plecat de la unitatea militară unde îşi desfăşura activitatea.

Medicii legişti au stabilit că moartea lui Corneliu se datorează asfixiei mecanice prin spânzurare.

Înainte să intre în armată, tânărul a absolvit Liceul de Muzică şi Arte Plastice din Alba Iulia şi Facultatea de Muzică la Universitatea Spiru Haret.

 

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea