Tânăr militar din Alba Iulia, găsit spânzurat în pădurea Schit

Un tânăr albaiulian de 26 de ani,  caporal în cadrul UM 01684, Batalionul 136 Geniu Apulum, a fost găsit spânzurat joi, 7 iunie, în jurul orei 6.00 dimineaţa, în pădurea Schit din Alba Iulia.

Corpul neînsufleţit al tânărului a fost descoperit de către o persoană care se afla la cules de ciuperci şi care a anunţat imediat autorităţile.

ELIT

Bărbatul care şi-a pus capăt zilelor se numeşte Corneliu Jurcă Ciotlăuş, era necăsătorit şi locuia în cartierul Miceşti, din Alba Iulia cu părinţii săi.

Vestea i-a şocat pe membrii familiei, pe vecini şi pe colegii săi din unitate, mai ales că tânărul nu a dat niciun semn despre faptul că vrea să încheie socotelile cu viaţa. Nu se cunosc motivele care l-au determinat pe acesta să recurgă la sinucidere, şi nu s-a găsit niciun bilet de adio prin care să îşi explice gestul extrem.

Din anul 2009, bărbatul era angajat cadru militar cu gradul de caporal la Batalionul 136 Geniu Apulum. A fost testat psihologic şi declarat apt la evaluările din 2011 şi 2012. Caporalul a fost văzut ultima dată miercuri, de colegi, când a plecat de la unitatea militară unde îşi desfăşura activitatea.

Medicii legişti au stabilit că moartea lui Corneliu se datorează asfixiei mecanice prin spânzurare.

Înainte să intre în armată, tânărul a absolvit Liceul de Muzică şi Arte Plastice din Alba Iulia şi Facultatea de Muzică la Universitatea Spiru Haret.

 

foto: arhivă

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...