Rămâi conectat

Actualitate

Tânăr din Zlatna, în arest, după ce a întreținut raporturi sexuale cu o minoră dintr-un centru de plasament

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată în data de 20 aprilie cu privire la faptul că în cursul aceleiaşi zile, o minoră de 14 ani, dintr-un centru de plasament din Alba Iulia a întreţinut relaţii sexuale cu un tânăr de 22 de ani din oraşul Zlatna.

În urma cercetărilor efectuate poliţiştii au stabilit că minora s-a deplasat la data respectivă cu J.M., de 22 de ani la o casă abandonată de pe o stradă din  municipiul reşedinţă de judeţ, unde a întreţinut cu acesta raporturi sexuale. De asemenea poliţiştii au mai stabilit faptul că minora a mai întreţinut, în repetate rânduri, în cursul anului 2012, raporturi sexuale cu acesta.

Ieri, 24.04.2012, faţă de suspect a fost luată măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de „act sexual cu un minor”, urmând ca la data de 25.04.2012 să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, cu propunere de arestare preventivă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori

Unirea Ziarul

Publicat

în

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori Utilizatorii WhatsApp vor putea folosi, în curând, filtre pentru a separa şi localiza mai rapid mesajele. WhatsApp anunţă introducerea filtrelor pentru accesarea mai rapidă a mesajelor, o funcţionalitate care seamănă cu ceea ce există de foare mulţi ani în Gmail. Vor exista trei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea