Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Tânăr din Sebeș, reținut de polițiști pentru tâlhărie. A lovit un bărbat cu pumnul în față și i-a furat banii

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În noaptea de 17 spre 18 iulie,  prin apelul de urgenţă 112, un bărbat de 34 de ani, din Sebeş a sesizat Poliţia Municipiului Sebeş cu privire la faptul că în timp ce se afla în apropierea unui local public din municipiul Sebeş a fost victima unui infracţiuni de tâlhărie.

Potrivit IPJ Alba, “imediat, la faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie care, din primele cercetări efectuate cu privire la eveniment a stabilit că victima, împreună cu alte persoane a consumat băuturi alcoolice într-un local public din Sebeş, iar în jurul orei 03.30 a plecat spre casă.  În apropierea barului, într-o zonă întunecoasă a fost lovită cu pumnul în zona feţei şi ulterior deposedată de telefonul mobil şi suma de 70 lei pe care-i avea asupra sa de către o persoană necunoscută.

La scurt timp, pe baza datelor şi informaţiilor oferite de victimă, coroborate cu alte date deţinute sau obţinute în cadrul cercetărilor efectuate, poliţiştii şi jandarmi din dispozitivul de ordine publică au reuşit identificarea şi prinderea principalului suspect, în persoana lui Daniel H., de 23 ani, din Sebeş, asupra căruia a fost găsit atât telefonul mobil, cât şi suma de bani sustrasă.

În cauză a fost întocmit un dosar penal, în care faţă de Daniel H. se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de „tâlhărie”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 211 alin. (21)2  lit. a din Codul Penal.

Suspectul a fost reţinut, pe bază de Ordonanţă de Reţinere pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş cu propunerea de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.”

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Peste 180 de polițiști pregătiți, zilnic, să asigure ordinea și liniștea publică în mini-vacanță: Recomandările IPJ Alba pentru prevenirea evenimentelor negative

Bogdan Ilea

Publicat

în

Peste 180 de polițiști pregătiți, zilnic, să asigure ordinea și liniștea publică în mini-vacanță: Recomandările IPJ Alba pentru prevenirea evenimentelor negative În mini-vacanță un efectiv de peste 180 de polițiști sunt pregătiți să asigure liniștea și ordinea publică. IPJ Alba a transmis și un set de recomandări pentru a preveni evenimentele negative. În perioada 30 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea