Tânăr din Sebeș atenționat de jandarmi – Și-a gătit un grătar în stradă și a lăsat focul nesupravegheat

gratarÎn timp ce executa luni, 22 septembrie, o misiune de patrulare pe strada Luncii din municipiul Sebeş, un echipaj de jandarmerie a observat, la ora 21.30, un foc nesupravegheat.

Acesta se afla chiar la capătul străzii, aşadar într-un loc public, care are în imediata apropiere mai multă vegetaţie uscată. În urma verificărilor efectuate a rezultat că focul fusese aprins de un bărbat de 28 de ani, cu intenţia, conform propriilor spuse, de “a-şi face un grătar”, iar acesta nu a considerat necesar să rămână în zonă pentru a-l monitoriza deoarece urmărea o emisiune culinară la televizor”, precizează Cosmin Jurcoveț, purtător de cuvânt al IJJ Alba.

Jandarmii i-au explicat că, potrivit prevederilor legale, persoanele fizice care desfăşoară activitatea de picnic au obligaţia să aprindă focul doar în locurile special amenajate şi să îl supravegheze în permanenţă. Totodată, i-au atras atenţia asupra pericolului pe care l-ar fi reprezentat extinderea flăcărilor la vegetaţia din jur şi l-au sancţionat contravenţional cu avertisment scris.

Ioana SFÂRLEA

Redactor șef
Email: stiri@ziarulunirea.ro

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...