Rămâi conectat

Curier Județean

Tânăr din Sebeș atenționat de jandarmi – Și-a gătit un grătar în stradă și a lăsat focul nesupravegheat

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

În timp ce executa luni, 22 septembrie, o misiune de patrulare pe strada Luncii din municipiul Sebeş, un echipaj de jandarmerie a observat, la ora 21.30, un foc nesupravegheat.

Acesta se afla chiar la capătul străzii, aşadar într-un loc public, care are în imediata apropiere mai multă vegetaţie uscată. În urma verificărilor efectuate a rezultat că focul fusese aprins de un bărbat de 28 de ani, cu intenţia, conform propriilor spuse, de “a-şi face un grătar”, iar acesta nu a considerat necesar să rămână în zonă pentru a-l monitoriza deoarece urmărea o emisiune culinară la televizor”, precizează Cosmin Jurcoveț, purtător de cuvânt al IJJ Alba.

Jandarmii i-au explicat că, potrivit prevederilor legale, persoanele fizice care desfăşoară activitatea de picnic au obligaţia să aprindă focul doar în locurile special amenajate şi să îl supravegheze în permanenţă. Totodată, i-au atras atenţia asupra pericolului pe care l-ar fi reprezentat extinderea flăcărilor la vegetaţia din jur şi l-au sancţionat contravenţional cu avertisment scris.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital

Bogdan Ilea

Publicat

în

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital Polițiștii din Sântimbru au reținut un bărbat de 30 de ani din Ighiu, pe raza localității Coșlariu, după o bătaie. Acesta i-ar fi provocat leziuni la cap unui bărbat de 38 de ani din Teiuș. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea