Tânăr din Mănărade, reținut de polițiști după ce s-a urcat la volan beat și cu permisul suspendat: Ce alcoolemie avea bărbatul

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Un tânăr din Mănărade, a fost reținut de polițiști după ce s-a urcat la volan beat și cu permisul suspendat. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiști din Blaj l-au reținut pe un tânăr din localitatea Mănărade, care este cercetat pentru infracțiuni rutiere. Acesta a condus un autoturism sub influența alcoolului și având dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

ELIT

La data de 23 septembrie 2020, polițiștii din Blaj l-au reținut pe un tânăr de 26 de ani din localitatea Mănărade, care este cercetat pentru săvârșirea unor infracțiuni la regimul rutier.

În noaptea de 21/22 septembrie 2020, tânărul a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism, pe strada Eroilor din Blaj, fiind sub influența băuturilor alcoolice și cu permisul de conducere suspendat.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cursul zilei de azi, 24 septembrie, acesta va fi prezentat în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419