Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Tânăr din județul Alba care a oferit bani unor polițiști, prins în flagrant și trimis în judecată pentru dare de mită

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Tânăr din județul Alba care a oferit bani unor polițiști, prins în flagrant și trimis în judecată pentru dare de mită

Un tânăr a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba pentru dare de mită. Acesta a fost surprins în flagrant, în 8 octombrie 2019, în timp ce oferea o sumă de bani unor polițiști. Inițial, la Serviciul Județean Anticorupție Alba a fost înregistrat denunțul a doi polițiști din cadrul I.P.J. Alba – Secția 5 Poliție Rurală Blaj, prin care au sesizat faptul că, în urma unui control al documentelor de însoțire a mărfii, au fost constatate unele nereguli, iar numitul C.A., persoană fără calitate specială, a oferit polițiștilor o sumă de bani pentru a nu lua măsurile legale de sancționare.

Denunţul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, astfel procurorul de caz dispunând delegarea ofiţerilor din cadrul Serviciului Judeţean Anticorupţie Alba pentru realizarea prinderii în flagrant şi efectuarea unor alte acte de urmărire penală.

La data de 8 octombrie 2019, numitul C.A. a fost prins în flagrant de ofițerii S.J.A. Alba, după ce a dat unuia dintre agenții de poliţie constatatori o sumă de bani pentru a-și încălca atribuțiile de serviciu și a nu lua măsurile legale de sancționare contravențională și confiscare a mărfii.

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale faţă de inculpatul C.A. pentru săvârşirea infracţiunii de „dare de mită”. Cercetările au fost finalizate, iar dosarul a fost înregistrat la Tribunalul Alba în data de 22 octombrie 2019.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Amenzi de peste 12.000 de lei date de polițiștii rutieri din Alba, în ultimele 48 de ore. Câți șoferi au fost verificați prin intermediul aplicației eDAC

Ziarul Unirea

Publicat

în

Amenzi de peste 12.000 de lei date de polițiștii rutieri din Alba, în ultimele 48 de ore. Câți șoferi au fost verificați prin intermediul aplicației eDAC În perioada 26 – 27 aprilie 2024, polițiștii Serviciului Rutier Alba au organizat, pe Drumul Național 1 și Drumul Național 7, acțiuni pentru creșterea siguranței rutiere. Citește și: Poliţiştii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea