Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Tânăr din Cut reţinut pentru viol. Şi-a târât victima de 20 de ani într-o clădire în construcţie

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un tînăr de 24 de ani din satul Cut a fost reţinut de către poliţiştii din Şpring pentru că vineri, în jurul orelor 20.00 ar fi violat o consăteancă.

La ora 2200 mama victimei a sesizat Poliţia cu privire la faptul că în acea seară fiica sa în vârstă de 20 de ani a fost victima unui viol.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că, în jurul orelor 20,00,  tânăra se deplasa spre magazinul din localitate, moment în care a fost acostată de către N.N., de 24 de ani, din comuna Cut şi constrânsă să se deplaseze cu acesta pe o stradă învecinată, unde, în camera unei case aflată  în construcţie, prin violenţă, a întreţinut cu aceasta raport sexual.

Faţă de N.N. a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore,  urmând ca în cursul zilei de azi, 21 aprilie 2012, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de viol.

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea