Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Tânăr din comuna Ighiu, cercetat pentru furt: A sustras 700 de euro și alte obiecte din incinta unui atelier auto

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pe data de 20 septembrie un tânăr din comuna Ighiu a fost reținut de polițiștii rurali din Galda de Jos, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt. Acesta ar fi pătruns în dimineața de 20 septembrie, în jurul orei 03.30 în incinta unui atelier auto, din care ar fi furat o sumă de bani și alte obiecte, prejudiciul total fiind estimat la valoarea de 9.000 de lei.

Un tânăr de 28 de ani, din comuna Ighiu, a fost identificat și reținut cu operativitate de polițiști, după ce ar fi sustras bani și diferite bunuri din incinta unui atelier auto. Tânărul este cercetat pentru furt.

La data de 20 septembrie 2020, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos l-au identificat și reținut, pentru 24 de ore, pe un tânăr de 28 de ani, din comuna Ighiu, care este bănuit de comiterea unui furt. Fapta a fost semnalată poliției în dimineața zilei de ieri, 20 septembrie.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în noaptea de 19/20 septembrie, în jurul orei 03.30, ar fi pătruns în incinta unui atelier auto, de pe raza comunei Ighiu, de unde ar fi sustras suma de 700 de euro, truse cu chei, telefoane mobile, scule electrice și alte bunuri, prejudiciul total fiind estimat de păgubit la suma de 9.000 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat parțial și restituit păgubitului.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activități infracționale a bărbatului, identificarea eventualilor săi complici și recuperarea în totalitate a prejudiciului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Peste 400 de persoane legitimate în Alba, prin intermediul aplicației eDAC, în 24 de ore: Acțiuni ale polițiștilor și jandarmilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Peste 400 de persoane legitimate în Alba, prin intermediul aplicației eDAC, în 24 de ore: Acțiuni ale polițiștilor și jandarmilor Joi, 25 aprilie 2024, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea