Tânăr din Bucerdea Grânoasă, cu antecedente penale, ARESTAT preventiv, după ce a provocat un accident, beat și fără permis

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Un tânăr din localitatea Bucerdea Grânoasă a fost prezentat pe data de 22 septembrie 2020 fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Alba Iulia, ca urmare a faptului că ar fi condus fără permis, sub influența băuturilor alcoolice, ca urmare provocând un accident cu pagube materiale

Un tânăr din Bucerdea Grânoasă va fi cercetat, în stare de arest preventiv, pentru infracțiuni rutiere. A condus fără permis și sub influența băuturilor alcoolice și a provocat un accident soldat cu pagube materiale.

ELIT

La data de 22 septembrie 2020, tânărul de 33 de ani, din comuna Bucerdea Grânoasă, a fost prezentat în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Alba Iulia, fiind cercetat pentru conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

Instanța de judecată a dispus cercetarea în stare de arest preventiv, pe numele său fiind emis de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Tânărul este cunoscut cu antecedente penale pentru fapte de natură judiciară.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419