Rămâi conectat

Curier Județean

Tânăr din Alba, REȚINUT după o „tripletă” penală: A furat o mașină cu care s-a plimbat beat și fără permis

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Tânăr din Alba, REȚINUT după o „tripletă” penală: A furat o mașină cu care s-a plimbat beat și fără permis

La data 17 octombrie 2021, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Ocna Mureș au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr, de 30 de ani, din localitatea Căptălan, care este cercetat pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, conducere fără permis și furt în scop de folosință.

Acesta a fost depistat la data de 16 octombrie 2021, de către polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Ocna Mureș, în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei Noșlac, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că, autoturismul pe care îl conducea aparține unui bărbat de 47 de ani, din comună, iar tânărul l-ar fi sustras din fața unui magazin alimentar, din comuna Noșlac, pentru a se deplasa în localitatea Căptălan.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

”Cadet pentru o zi” – elevi din Alba Iulia au experimentat viața de ”militar”, la Batalionul 136 Geniu „Apulum”

Unirea Ziarul

Publicat

în

”Cadet pentru o zi” – elevi din Alba Iulia au experimentat viața de ”militar”, la Batalionul 136 Geniu „Apulum” Cu prilejul aniversării Zilei Forțelor Terestre, la Batalionul 136 Geniu „Apulum” s-a desfășurat ieri, 18 aprilie, proiectul „Cadet pentru o zi”. Astfel, elevi de clasele a VII-a și a IX-a din municipiul Alba-Iulia au răspuns pozitiv […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea