Rămâi conectat

Curier Județean

Tânăr din Alba, bănuit că a furat peste 2.000 de lei dintr-o locuință, cercetat de polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii de investigaţii criminale din Aiud l-au identificat pe un tânăr de 28 de ani, din municipiul Aiud, ca persoană bănuită de comiterea unui furt dintr-o locuinţă de pe raza municipiului.

Se pare că, în data de 17 ianuarie 2018, tânărul ar fi pătruns, prin efracţie, într-o casă şi ar fi sustras mai multe bijuterii, în valoare de peste 2.000 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat şi restituit persoanei păgubite.

Faţă de persoana bănuită de comiterea faptei, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat precum şi pentru stabilirea întregii sale activităţi infracționale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

24-25 aprilie 2024: Evenimentul „Bucuria Florilor” la Sebeș și Cugir. Pachețele cu trei flori de primăvară din specii diferite pentru publicul interesat

Bogdan Ilea

Publicat

în

24-25 aprilie 2024: Evenimentul „Bucuria Florilor” la Sebeș și Cugir. Pachețele cu trei flori de primăvară din specii diferite pentru publicul interesat În data de 24, la Sebeș și 25 aprilie, la Cugir, ascoiația „La Pas”, alături de companiile Star Transmission & Star Assembly, organizează evenimentul „Bucuria Florilor.” Pentru a celebra ziua biodiversității oamenii care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea