Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Tânăr de 30 de ani, din Alba, prins MORT DE BEAT și fără permis, la volan. A fost REȚINUT de polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un tânăr de 30 de ani, din Alba, a fost prins MORT DE BEAT și fără permis, la volanul mașinii. A fost REȚINUT de polițiști.

 

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Potrivit IPJ Alba, la data de 2 decembrie 2023, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 30 de ani, din comuna Roșia de Secaș, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Citește și: Femeie din Ciugud, AMENINȚATĂ de soțul BĂUT: Bărbatul a încălcat ordinul de protecție al polițiștilor și a fost prins mort de beat la volanul unui autoturism

Acesta a fost depistat, la data de 1 decembrie 2023, în jurul orei 22.45, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Principală din comună, fără a poseda permis de conducere și fiind sub influența băuturilor alcoolice, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cursul zilei de azi, 3 decembrie, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere?

Ziarul Unirea

Publicat

în

4Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere? În fiecare an, la Paştele ortodox credincioşii se bucură de minunea Luminii Sfinte – un eveniment miraculos ce se petrece în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, în timpul slujbei de vecernie ce are loc în Sâmbăta Mare, ziua dinaintea Paştelui. Citeşte şi: Urari de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea