Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Tânăr de 28 de ani din Aiud, cu dosar penal. A fost prins de polițiști conducând un autoturism fără a avea permis

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un tânăr de 28 de ani din Aiud s-a ales cu dosar penal, după ce a fost prins de polițiști conducând un autoturism fără a deține permis.

Potrivit IPJ Alba, luni,  10 aprilie 2017, în jurul orei 19.50, poliţiştii rutieri din Aiud, în timp ce acţionau pe raza localităţii Ciumbrud, l-au depistat pe un tânăr de 28 de ani, din Aiud, în timp ce conducea un autoturism, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Faţă de tânăr, a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Elevii de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” la Grădina Urbană de „Săptămâna Verde.” Au făcut activități de curățenie

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Elevii de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” la Grădina Urbană de „Săptămâna Verde.” Au făcut activități de curățenie Mai mulți elevi de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” au fost la Grădina Urbană de „Săptămâna Verde”, pentru a deșfășura diferite activități de curățenie. Citește și: Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea