Tânăr de 26 de ani, din Blaj, REȚINUT de polițiști: A forțat ușa unei farmacii și a furat bani, țigări și băutură dintr-un magazin

Un tânăr de 26 de ani, din Blaj, a fost REȚINUT de polițiști: a forțat ușa unei farmacii și a furat bani, țigări și băutură dintr-un magazin.

Polițiștii din Blaj l-au reținut pe un tânăr care este cercetat pentru furt. Acesta, după ce ar fi forțat ușa unei farmacii din municipiu, ar fi pătruns și în incinta unei societăți comerciale de unde ar fi sustras un telefon mobil, suma de 100 lei, băuturi alcoolice și țigări.

ELIT

La data de 12 mai 2020, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Blaj, sprijiniți de polițiștii de investigații criminale din Alba Iulia, l-au identificat și reținut pe un tânăr de 26 de ani, din Blaj, care este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de tentativă la furt calificat și furt calificat.

Din cercetări a rezultat că, în noaptea de 22/23 aprilie 2020, tânărul ar fi pătruns în incinta unei farmacii, prin forțarea ușii de acces, cu scopul de a sustrage bunuri însă nu ar fi sustras nimic după care și-ar fi continuat activitatea infracțională și ar fi pătruns, prin efracție, într-un magazin de unde ar fi sustras un telefon mobil, suma de 100 lei, băuturi alcoolice și țigări, valoarea totală a prejudiciului cauzat fiind de aproximativ 1.600 lei.

Mihail David - 2020

Tânărul a fost reținut, pentru o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de azi, 13 mai, va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...