Tânăr de 25 de ani, reținut pentru furt. Acesta ar fi sustras produse alimentare dintr-un magazin, pe care le-a ascuns sub haine

Polițiștii din Alba Iulia au identificat și reținut un tânăr din Alba Iulia care este cercetat pentru furt. Acesta ar fi sustras produse alimentare dintr-un magazin, pe care le-a ascuns sub haine. Prejudiciul a fost recuperat.

La data de 02 iunie 2020, polițiștii din Alba Iulia au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un tânăr de 25 de ani, din municipiul Alba Iulia, care este bănuit de săvârșirea unui furt dintr-un magazin alimentar din Alba Iulia.

ELIT

În sarcina acesteia s-a reținut faptul că, în amiaza zilei de ieri, 02 iunie, în timp ce se afla în incinta magazinului, ar fi profitat de neatenția angajaților și ar fi sustras produse alimentare, în valoare de 233 de lei, pe care le-ar fi ascuns sub geaca cu care era îmbrăcat și ar fi ieșit din magazin. A fost surprins de o angajată a societății comerciale care a anunțat poliția.

La scurt timp, tânărul, cunoscut cu antecedente penale, a fost identificat de polițiști, iar prejudiciul a fost recuperat și predat reprezentanților societății comerciale.

Cercetările sunt continuate

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...