Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Tânăr de 25 de ani, prins de polițiști pe autostrada A1 Orăștie – Sebeș, la volanul unei mașini furate din Marea Britanie: Șoferul amendat cu peste 3.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Tânăr de 25 de ani, prins de polițiști pe autostrada A1 Orăștie – Sebeș, la volanul unei mașini furate din Marea Britanie: Șoferul amendat cu peste 3.000 de lei

Un tânăr de 25 de ani din Târgoviște a fost depistat de polițiști cu viteză pe autostrada A1 Orăștie-Deva, la volanul unei mașini furate din Marea Britanie. A fost amendat cu peste 3.000 de lei.

La data 23 martie 2024, în intervalul orar 10.30-15.00, polițiștii din cadrul Biroului Poliția Autostrăzi A1 Râmnicu Vâlcea-Deva au desfășurat o acțiune pentru creșterea disciplinei rutiere și pentru combaterea excesului de viteză.

În cadrul acțiunii, au fost depistați și sancționați 47 de conducători auto care au încălcat normele legale privind circulația pe drumurile publice, dintre aceștia, 31 au depășit limita legală de viteză.

Citește și: Bărbați din Șpring, REȚINUȚI pentru VIOL și lipsire de libertate: Au agresat o femeie de 49 de ani, din Teleorman, care locuia la unul dintre ei

Au fost efectuate 23 de testări privind conducerea sub influența alcoolului sau a drogurilor și au fost retrase 6 permise de conducere, toate pentru depășirea limitei legale de viteză cu peste 50 de kilometri/oră.

Valoarea totală a sancțiunilor aplicate a fost de 28.335 lei.

De exemplu, în jurul orei 10.50, la kilometrul 316 al sensului Orăștie – Sebeș, a fost depistat un autoturism, înmatriculat în Marea Britanie, condus cu viteza de 162 kilometri/oră, de un tânăr de 25 de ani, din municipiul Târgoviște.

Tânărul aflat la volanul autoturismului nu a putut prezenta documente personale și ale autoturismului, asigurare și rovignetă, iar acesta a fost sancționat cu amendă în valoare totală de 3.255 lei, complementar fiind retrase plăcuțele de înmatriculare ale autoturismului.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că autoturismul figura, în bazele de date, ca fiind furat din Marea Britanie.

Cercetările sunt continuate, în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, iar autoturismul a fost indisponibilizat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea