Rămâi conectat

Curier Județean

Tânăr de 19 ani din Șona, REȚINUT de polițiști. A furat bani din două locuințe și două societăți comerciale din Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii din Blaj îl cercetează penal pe un tânăr din localitatea Şona, judeţul Alba care a sustras diferite sume de bani din incinta a două locuinţe şi două societăţi comerciale din Blaj.

În data de 17.07.2017, ora 05.30, poliţiştii Postului de Poliţie Şona au fost sesizați cu privire la comiterea unui furt dintr-o locuinţa din Şona.

În urma verificărilor, la scurt timp, poliţiştii Postului de Poliţie Şona l-au identificat pe M.I. de 19 ani din localitatea Şona, judeţul Alba, care a pătruns în locuinţa părţii vătămate, U.R. , de 44 de ani, din aceeaşi localitate, prin escaladarea gardului împrejmuitor al imobilului şi profitând de faptul că uşa de la casă era descuiată, a intrat şi a sustras dintr-un portmoneu suma de 150 lei.

După ce M.I. a fost prins, ca urmare a cercetărilor efectuate de către poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj – Biroul de Investigaţii Criminale, s-a stabilit că M.I. este autorul a încă 3 furturi, dintre care două furturi comise din societăţi comerciale din municipiul Blaj (de unde a sustras suma de 399 lei) în data de 07.06.2017 şi respectiv în data de 08.06.2017 şi încă un furt dintr-o locuinţă din localitatea Cetate de Baltă, judeţul Alba, comis în data de 23.06.2017, de unde autorul a sustras suma de 1400 lei.

M.I. a fost reţinut de poliţie pentru o perioadă de 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Alba, urmând ca în cursul zilei de 18.07.2017 să fie prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Blaj, cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii din Blaj continuă cercetările faţă de  M.I . sub aspectul săvârşirii a patru infracţiuni de furt.

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea